Avontuurlijk aangelegde elektromonteur zeeschepen

 

Hou jij wel van een beetje avontuur? Ben je technisch sterk en enthousiast?

Lijkt het je geweldig om als monteur te werken op de grootste zeeschepen ter wereld en soms zelfs werkend mee te varen naar de volgende haven als de klus af moet?

Dan is dit de baan voor jou!

FUNCTIEOMSCHRIJVING
Wat ga je doen?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, technisch sterke collega met minimaal MBO werk-en denkniveau en/of enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie. Naast een goede kennis van Engels in woord en schrift beschik je over enige kennis van (electro) techniek. Enerzijds moet je een nauwkeurige administratie kunnen

bijhouden, anderzijds moet je klanten (veelal crew aan boord) te woord kunnen staan en uitleg kunnen geven mbt de installatie en werking ervan. Je houdt je voornamelijk bezig met het installeren van externe (vaat)wasmachine pompen en andere vrij eenvoudig te monteren installaties van schoonmaak producten. Dit doe je aan boord van de grootste schepen ter wereld tussen het moment van aanmeren en hun vertrek dezelfde -of de volgende dag. Meevaren naar de volgende (Europese) haven kan ook voorkomen.

Wij zoeken een echte allrounder, iemand die zelfstandig kan werken en die uitdagingen niet uit de weg gaat, maar die zijn/haar collega’s kan ondersteunen in frequent drukke situaties. Hierbij zijn enkele administratieve en magazijngerichte bezigheden niet uitgesloten.

Wij bieden een positie met volop leerkansen. Een proactieve en initiatiefrijke houding worden gewaardeerd.

VAARDIGHEDEN
Wat breng je mee?

  • MBO werk- en denkniveau
  • Administratief vaardig, algemene kennis van Microsoft Office.
  • Je bent flexibel, nauwkeurig, stressbestendig, betrouwbaar en representatief.
  • In bezit van rijbewijs B
  • Geen 9 tot 5 mentaliteit
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, alsmede goede contactuele eigenschappen.
  • Organisatorisch en verantwoordelijk
  • Ervaring met de scheepvaart/transportsector is een pré, maar zeker niet noodzakelijk!
  • Ervaring met wasmachine techniek is geen pré, maar fatsoenlijke basiskennis wel.

OVER DITCO
Waar kom je terecht?

Ditco is een dynamische internationale onderneming met een solide positie in de wereldmarkt van scheepsleveranciers en industriële leveranciers. Onze dienstverlening is breed en wij opereren wereldwijd met Europa als belangrijkste afzetmarkt.

Onze core business bestaat uit het bevoorraden van zeeschepen over de gehele wereld.

Wat krijg je van ons?

Wij bieden een leuke uitdagende en zelfstandige fulltime functie met veel verantwoordelijkheid. Er is ruimte om je te ontwikkelen en door te groeien binnen de organisatie. Een prettige werksfeer in een informeel team en bedrijf.

Je mag rekenen op een marktconform salaris en een vaste aanstelling bij gebleken geschiktheid. Lijkt het je wat om te werken in een team van jonge collega’s? Dan horen we graag van je!

Herken jij jezelf in bovenstaande omschrijving? Stuur dan je CV en uitgebreide motivatie (bij voorkeur in het Engels)  naar: sales@ditco.nl, zodat we alvast wat van jou en je competenties kunnen zien.

Of loop gewoon even binnen!