Medewerker inkoop/verkoop

FUNCTIEOMSCHRIJVING
Wat ga je doen?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, administratief sterke collega met minimaal MBO werk-en denkniveau en/of enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie. Naast een goede kennis van Engels in woord en schrift bezit je over een grondige gebruikerskennis van Word en Excel.

Enerzijds moet je een nauwkeurige administratie kunnen bijhouden, anderzijds moet je klanten en leveranciers te woord kunnen staan. Je houdt je voornamelijk bezig met het inschrijven en verwerken van aanvragen en orders, voornamelijk in de Engelse taal.

Wij zoeken een echte teamplayer die zijn/haar collega's kan ondersteunen in frequent drukke situaties. Hierbij zijn enkele administratieve en magazijngerichte bezigheden niet uitgesloten. Wij bieden een positie met volop leerkansen. Een proactieve en initiatiefrijke houding worden gewaardeerd.

VAARDIGHEDEN
Wat breng je mee?

  • MBO werk- en denkniveau.
  • Administratief vaardig, goede kennis van Word en Excel.
  • Je bent flexibel, nauwkeurig, stressbestendig, betrouwbaar en representatief.
  • In bezit van rijbewijs B.
  • Geen 9 tot 5 mentaliteit.
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, alsmede goede contactuele eigenschappen.
  • Organisatorisch en verantwoordelijk.
  • Ervaring met de scheepvaart/transportsector is een pré, maar zeker niet noodzakelijk!

OVER DITCO
Waar kom je terecht?

Ditco is een dynamische internationale onderneming met een solide positie in de wereldmarkt van scheepsleveranciers en industriële leveranciers. Onze dienstverlening is breed en wij opereren wereldwijd met Europa als belangrijkste afzetmarkt.

Onze core business bestaat uit het bevoorraden van zeeschepen over de gehele wereld.

Wat krijg je van ons?

Wij bieden een leuke uitdagende en zelfstandige fulltime functie met veel verantwoordelijkheid. Er is ruimte om je te ontwikkelen en door te groeien binnen de organisatie. Een prettige werksfeer in een informeel team en bedrijf.

Je mag rekenen op een marktconform salaris en een vaste aanstelling bij gebleken geschiktheid. Lijkt het je wat om te werken in een team van jonge collega’s? Dan horen we graag van je!

Herken jij jezelf in bovenstaande omschrijving? Stuur dan je CV en uitgebreide motivatie (bij voorkeur in het Engels)  naar: sales@ditco.nl, zodat we alvast wat van jou en je competenties kunnen zien.

Of loop gewoon even binnen!